Házas- és együttélő pároknak

A házasság olyan, mint egy kalandtúra … kell hozzá egy jó térkép!

Az autót 15.000 kilométer után olajcserére viszik …
rendszeresen részt vesznek egészségügyi szűrővizsgálatokon …
évente átnézetik a fogaikat …
a házasságuk is megérdemel egy kivizsgálást!


A házasságukat tudatosan megélő párok megelőzik a bajokat.
Folyamatosan tanulnak a kapcsolatukról, visszajelzéseket adnak egymásnak, és kutatják azokat a lehetőségeket, amelyek még elevenebbé teszik a házasságukat. Közösen kiválasztják a haladás irányát, és olyan kapcsolati célokat tűznek ki, amelyek felé együtt haladhatnak. Az ilyen párok nyitottak új ötletek befogadására és új készségek elsajátítására, amelyek még erősebbé teszik a házasságukat.


A házasságerősítés egy életreszóló befektetés mindkettőjük számára.
Befektetés, mert időt, elkötelezettséget és energiát igényel. Ám minél többet fektetnek a házasságukba, annál jobban fogják élvezni, és annál elégedettebbek lesznek vele.


Vannak párok, akik évekig küzdenek kapcsolati problémáikkal, mielőtt segítséget kérnének.

Ez idő alatt gyakran már visszafordíthatatlan károk keletkeznek azáltal, hogy nem törődnek a kapcsolatuk fejlesztésével, figyelmen kívül hagyják a figyelmeztető jeleket, és nem ügyelnek egymás szükségleteire. Ez hosszúvá és fájdalmassá teheti a gyógyulás folyamatát, ezért sokan a rövidebb utat választják és elválnak.


A KAPCSOLATLELTÁR a házasságerősítés új és rendkívül hatékony módja.
Használható önmagában, de kombinálható is házasságerősítő könyvekkel, házassági tanácsadással, szemináriumokkal vagy más csoportfoglalkozásokkal.


Mit várhatnak a KAPCSOLATLELTÁR-tól?
Felfedezéseket! Már maga az internetes párkapcsolati felmérés kitöltése során olyan bőséges információhoz jutnak, amely természetes kíváncsiságot ébreszt mindkettőjükben. Majd ahogy pontról pontra végigolvassák a kiértékelést, felfedezik a kapcsolatuk erősségeit és fejlesztést igénylő területeit. Meglátják, hogy miben értenek egyet, és miben vallanak különböző nézeteket, valamint azt is megismerhetik, hogy melyikük hogyan gondolkodik a kapcsolatukról. Pontosan tudni fogják, hogy jelenleg hol tartanak, és merre szeretnének tovább haladni. Beszélgetéseket Minden jó kapcsolat kulcsa a kommunikáció. De hogyan beszéljék meg a nehéz témákat?


A KAPCSOLATLELTÁR nagyszerű beszélgetéseket indít el kettőjük között.
Olyan beszélgetéseket, amelyek alapjaiban változtatják meg a kapcsolatukat - jó irányba. Növekedést A KAPCSOLATLELTÁRban részt vevő párok ingyen letölthetik a Kapcsolaterősítő munkafüzetet. Ez a munkafüzet több, könnyen alkalmazható gyakorlattal segít elsajátítani azokat a kommunikációs készségeket, amelyek átlendítik Önöket a felismeréstől a tettek felé.